top of page

NEW YORK Art Expo 2020

Updated: May 3, 2020



Corona-19 Virüs Nedeniyle

                Ekim, 2020

                Ertelenmiştir!


“JEYANart Collective”

NEW YORK Art Expo 2020

23 _ 26 Nısan 2020 tarih aralığında yerimizi ayırtmış bulunuyoruz.

Resim, Fotoğraf, Seramik, Heykel ana sanat dalı katagorilerinde emeklerini sanata çeviren profesyonel sanatçılarımızın hepsini sanat fuarına katılmaya davet ediyoruz!....

WWW.jeyanart.COM

Iletisim adreslerimiz:

art.jeyan@gmail.com

mertahmet2@gmail



NEW YORK Art Expo

“JeyanART Collective” Resim, Fotoğraf, Seramik, Heykel ana katagorilerinde emeklerini sanata çeviren profesyonel sanatçılarımızın katılımına açık olan fuarda sizleri gerçek kollkesiyonerlerinizle buluşturmak istiyoruz!

e-mail yoluyla detaylı bilgiye www.jeyanart.com‘dan ulaşarak öncelikli olarak yerinizi aldığınız için teşekkür ederiz.

23-26 Nisan 2020 tarihleri ​​arasında, NEW YORK Art Expo, fuar alanı'nda JEYANart olarak Türk Sanatçılarımızın Sanat Kolleksiyonları için yerimizi ayırtmış bulunuyoruz.

Uluslararası sanatçıların kolleksiyonerlerini, sanat alıcıları ile satıcılarını ve uluslararası sanat galerilerilerini 11.kez sanatçı ve sanatseverleri bir araya getiren Redwood Media Group Organizasyonu ile Türk Sanatçılarımızı JeyanART Collective çatısı altında yepyeni bir proje için biraraya getirmiş olmaktan gururluyuz.

Gelecek yıl 3 ayrı eyalette New York, Las Vegas, San Diego sanat fuar alanlarında sizlerle birlikte olmak üzere 100. Yıl Türkiye Sanat Sergisi” Turkish Art Projects destekleyecek sponsor girişimleri için gerekli çalışmaları başlatmış bulunuyoruz.

En iyi sanat galerileri ve yayıncılarını, yerleşik stüdyo sanatçılarını bir araya getiren organizasyonun VIP sanatsever katılımcıları ile sanat konusunda eşsiz bir SANAT ORTAMI ve PAZARINI oluşturan dünyanın en büyük sanat organizasyonu ve görkemli bir etkinlik olarak tüm dünya sanat pazarı tarafından kabul görmüş bir organizasyona JeyanART Collection kendi özel Türk Sanatı ve Sanatçıları kolleksiyonu ile katılmış olmaktan gururludur.

Redwood Media Group , olağanüstü şov programları, canlı eğlence ve diğer özel etkinliklerin yanı sıra yerel, ulusal ve uluslararası galerilerin olağanüstü sanat eserlerini bir araya getirerek eşsiz bir kolleksiyon sergisini her yil Amerika Sanat Fuarcılığında ilk sırada yer alan bu yıl 41. kez tekrarını Artexpo New York ile Art San Diego, Art Santa Fe, Spectrum Miami, Red Dot Miami, Artexpo Las Vegas, SOLO, FOTO SOLO yapmıştır. Organizasyonları ile yilda 9 kere yetenekli sanatçıları temsil eden yayıncıları, galerileri ve stüdyoları biraraya getiren çağdaş bir sanat gösterisini tüm dünyaya örnek olacak şekilde sürdürmeyi uzun yıllar devam ettirmeyi hedeflemiş bir organizasyon olarak dünyada tektir.


Hedefimiz bu yıl 42. NEW YORK Art Expo organizasyonu ile sanatçılarımızı dünyaca kabul görmüş bu organizasyonda JeyanART Collective olarak sizlerle birlikte yerimizi almaktır. Türk Sanatçılarımızı ve Türk Sanat anlayışımızı öteye taşımak misyonunu tüm katılımcı sannatçılarımızın değerli kolleksiyonları ile hep birlikte başarımızı tekrarlayarak diğer projelerimizi güçlendirmiş olduk. Bizimle yol alarak projemizi taçlandırmış olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz.


NEW YORK ART EXPO 2020

Özel Kolleksiyon Sanatçılarımız Mağaza Sanatçılarımız

Tek Eser: $1,750 $1,900

Diptik Eser: $2,050 $2,350

Triptik Eser: $2,500 $2,950

Katılım payınız Western Unıon transfer yolu ile Jeyan Necla Bekar adına yapılacaktır.

177 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page